Szolgáltatásaink

Terembérlet
Termeink egész évben bérelhetők, a hét minden napján, amennyiben nem ütközik a Generációk Háza egyéb programjaival. A termek berendezéséhez asztalt, széket igény szerint biztosítunk. Terembérleti szándékával Herczig Jánost keresse. bővebben...

Születésnapi zsúrok
A Generációk Házában hétvégeken vállaljuk sok-sok- játékkal egybekötött ZSÚROK
szervezését. Részt vehettek ügyességi  játékokban, mókás vetélkedőkön. Az ünnepeltet feldíszített teremmel és apró "meglepi"-vel várjuk. bővebben...

Rendhagyó órák

A Generációk Házában 2004. óta sikeresen működik és egyre bővül a rendhagyó tanórák választéka – ezekből összeállítottunk egy kiadványt. Tematikus programokat, foglakozásokat és rendhagyó tanórákat mutatunk be, melyeket óvodai vagy iskolai csoportok részére, előre egyeztetett időpontban, tanítási időben kínálunk és vállalunk. A rendhagyó tanórákon és csoportos foglalkozásokon való részvétel megtartott tanítási órának minősül.

Kapcsolattartó: Pálfiné Füsi Renáta programszervező. Részvételi díj: 700 Ft/fő/alkalom

Játszós töri

A Történelmi Játszóházak foglalkozássorozat a történelem és rajz órákhoz kapcsolódó vagy akár kirándulások alkalmával osztályok vagy tanulócsoportok számára ajánlott programunk. A Játszós Töri folyamatosan fejlődő és színesedő foglalkozásaival és kellékeivel ehetőséget nyújt a tanórákon elméletben megismert tények és történetek, történelmi és művészettörténet ismeretek élményszerű megtapasztalására, átélésére. A gyerekek ki tudják próbálni a régi kézműves tevékenységeket, tárgyakat készíthetnek és játékos  formában tanulnak, a szituációs játékok és interaktív tevékenységek segítségével.
A foglalkozások 100-120 percesek, a programra előzetes bejelentkezés szükséges e-mail-ben, telefonon vagy személyesen a Generációk Házában.
A jelentkező osztályok a választható témakörből egyet választanak és egyeztetés alapján, a nekik megfelelő időpontban tartjuk meg számukra a foglalkozást.
Kérjük a pedagógusokat, hogy a tervezett időpont előtt két héttel vegyék fel velünk a a kapcsolatot egyeztetés céljából.

Kapcsolattartó: Pálfiné Füsi Renáta programszervező. Részvételi díj: 700 Ft/fő/alkalom

 

120 órás kézműves oktatói tanfolyam

Akkreditált tanfolyamunkat pedagógusoknak és közművelődésben dolgozó szakembereknek ajánljuk.
A képzés célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a játszóházak, kézműves foglalkozások vezetésének ismereteit, gyakorlati tudnivalóit. Kiváló mesterektől tanuljanak kézműves technikákat, többek között szövést, fonást, batikolást, nemezelést, bőrözést, papírmerítést, stb. Programunk népszerűségét mutatja, hogy a résztvevők nemcsak a megyéből, hanem már a régióból is érkeznek. Tanfolyamunkat minden év januárjában indítjuk. További információ Szalai Katalin igazgatóhelyettesnél kérhető.

A tanfolyam kezdete:

A tanfolyam díja: 95 000 Ft

Általános ismertető

Részletes tájékoztató

Jelentkezési lap

 
Gyermekek háza

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldés


trikolor

"Egy Ház gyerekeknek, fiataloknak, családoknak" - 720 nap közösség, élmény, tanulás (TÁMOP 3.2.3.)
A projekt az Európai Únió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

 

A Gyermekek Háza (9021 Győr, Aradi vértanúk u.23) 16718366-9329-322-08 KSH számú felnőttképzést folytató intézmény, nyilvántartási száma 01052-2008.

 

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Új Magyarország
EU Gyermekek Háza
9021 Győr, Aradi vértanúk útja 23.
Tel.: 96/518-032 E-mail: info@gyhgyor.hu

 

Családinet.hu

Győr

Városi Művészeti Múzeum Győr

Arrabona Diákszínpad Nagy Csoport

Mozgolodjunk

Esemény- és Rendezvényfotós Kurzus

Épületfotós Kurzus